Tinggalkan pesanan anda di sini!

Rabu, 10 Oktober 2012

Hanya dua gambar

 baru sekejab tadi nak tick band. dapat page macam ni.

gambar di bawah pula, tiada kaitan dengan di atas. tetapi, boleh dibaca untuk rujukan.



2 ulasan:

  1. sy sedang bkursus PBS mrka kta tdi at least pljr tu dpt mjwb satu pun bmkna pljr itu phm dan blh aplikasikn dlm soaln wlupun hny satu soaln dan dkira lps bg band tsebut...jdi sy confius bila tgk yg ni..(ini d jwb oleh pgwai PBS).hurm...pe pndpt ckgu...n lgi satu bukankh eviden akn d lupuskn stlh 2mgu kita key in dlm sppbs spt yg ckgu tulis?

    BalasPadam
  2. salam.... itulah yang pelik. ju cakap itu ini. tak sama dgn kursus yg terbaru ni

    last-last shaz wat kesimpulan...
    yang kursus pbs pertama utk pelajar form1 awal tahun ni mcm tak boleh pakai sangat.

    kena follow apa yang rakan2 kursus utk pelajar form2 bulan lepas oct dan nov.
    borang-borang yg kami gunakan akan ditambah baik dan ikut mcm borang form2.

    mgenai pelupusan eviden tu, shaz ambil info dari FAQ PBS. lupus selepas 2 minggu key in online. tapi kursus terbaru, shaz tak pasti arahan mcmana lak. sekolah shaz sempat buat taklimat pbs utk sains form2. tetapi math form2 belum buat taklimat. jadi shaz tak dapat info lagi.

    BalasPadam

Tinggalkan komen jika sudi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komen