Tinggalkan pesanan anda di sini!

Isnin, 8 Julai 2013

SPPBS : Tak kira... nak warna merah jugak! -

Yuhuu, jam sekarang hampir-hampir pukul 2 pagi.

Shaz ni duk tunggu SPPBS yang sedang loading memanjang sebab katanya masih lagi kurang stabil. Haha macam kes masuk ICU dah SPPBS nih.




Alhamdulillah...sekarang sedang mengisi kod-kod evidens untuk bab 7 tingkatan 1.
Ada satu permintaan Shaz kepada ADMIN SPPBS sekiranya ada yang membaca blog tak seberapa nih.

" Tolonglah tukar warna tick tu kepada warna merah dan warna hijau"

 Warna merah untuk tick yang belum disimpan dan warna hijau untuk tick yang sudah selamat disimpan. 

<==-warna sebelum simpan
warna selepas simpan...tak menarik hati pun. tak teruja tengok warna kelabu nih walaupun sepatutnya lega dan siap simpan kod band. warna hijau sangat sesuai di sini.

 
Maklumlah, sebagai cikgu...memang Shaz tak boleh lari dari warna merah ni dan hakikat sebenarnya sebagai orang yang sudah tua tambah-tambah lagi mengisi band pada waktu sebegini warna dan "pencahayaan dan persembahan" sangatlah penting bagi mengekalkan mood rajin. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tinggalkan komen jika sudi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komen