Tinggalkan pesanan anda di sini!

Sabtu, 14 Oktober 2017

Borang pertukaran guru offline 2017 | Download


Berikut adalah borang pertukaran guru offline dalam bentuk Ms Excel. Guru-guru boleh download, isi borang tersebut dan serah kepada pentadbir untuk tindakan selanjutnya.

Guru boleh masuk web egtukar untuk menyemak samaada borang tersebut telah dikemaskini atau tidak. Borang offline yang telah dikemaskini secara online boleh disemak pada semakan pemohon - sedang dipross. 

Borang pertukaran antara negeri 

Borang pertukaran antara daerah 

Borang pertukaran dalam daerah  

semoga pertukaran guru-guru semua diluluskan. 

7 ulasan:

 1. Terima kasih kerana banyak membantu.semoga Allah sentiasa merahmati cikgu. Mohon izin download borang egtukar. Tkasih.

  BalasPadam
 2. Nama saya Zara, dari Indonesia saya berjanji untuk berkongsi kesaksian ini kepada Allah dalam hidup saya. 2 minggu yang lalu, saya memerlukan banyak wang, jadi saya memohon pinjaman, kemudian mendapati diri saya dalam tangan yang salah yang mendakwa peminjam pinjaman yang baik di seluruh dunia, tidak mengetahui bahawa mereka semua penipu. Mereka mengutip RM4,000 dari saya dan enggan menghantar pinjaman yang saya minta saya keliru dan kecewa.

  Pada hari yang setia saya pergi ke pasar dan kemudian bertemu kawan lama, saya memberitahu semua perkara yang berlaku kepada saya, maka dalam proses itu dia memperkenalkan saya kepada Mrs. Suzan di mana dia menerima pinjaman sebanyak RM150,000. maka dia memberikan saya e-mail suzaninvestment@gmail.com dan saya menghubungi beliau dengan serta-merta saya pulang ke rumah, dia memberitahu saya peraturan dan peraturan dan saya mengikuti, selepas memproses dokumen dalam masa kurang dari 48 jam, saya menerima pinjaman saya sebanyak RM100,000 .

  Saya yakin dia juga akan senang membantu anda, jadi jika anda memerlukan pinjaman, dan ingin mendapatkan pinjaman cepat, hanya mendaftar dengan syarikat pinjaman pelaburan Suzan dan anda boleh menghubunginya melalui e-mel: (suzaninvestment@gmail.com ). anda juga boleh menghubungi saya melalui e-mel saya: (Zaradam@gmail.com). jika anda mempunyai sebarang keraguan. dia adalah satu-satunya orang yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

  BalasPadam
 3. Saya nak tanya .Permohonan offline ni,untuk semua guru ke atau untuk guru yg pernah dapat perkhidmatan cemerlang sahaja?

  BalasPadam
 4. Peminjam dan Gadai Janji Laut Terhad Untuk Jumlah Pinjaman Kecil dan Besar Pada kadar faedah 2%.

  Adakah anda memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan atau membayar bil anda ?, Kami menawarkan semua jenis pinjaman, pinjaman swasta,
    pinjaman komersial dan peribadi dengan kadar faedah yang sangat rendah serendah 2% dalam satu tahun hingga 30 tahun tempoh pembayaran balik di mana sahaja di dunia. Kami menawarkan pinjaman dari 1000 kepada apa-apa amaun yang anda minta, hubungi kami hari ini E-mel;

  oceanfmortgages@gmail.com
  imalejohnny@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com
  +1 518 502 5732

  BalasPadam
 5. Izin download

  BalasPadam

Tinggalkan komen jika sudi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komen